Opplev den norske naturen

Norge er et av de få landene i verden, der man nesten bor ute i naturen, selv om man bor i byene. For selv om man bo steder som Oslo, Bergen eller Trondheim, så definerer naturen byene like mye som det det urbane gjør. Det er noe som gjør at vi også kanskje tar naturen vår litt for gitt, og ofte velger å dra til utlandet for å dra på ferie i stedet for å nyte den norske naturen. For det er virkelig noe å oppsøke å nyte, for det den er i seg selv, ikke bare som omgivelsene våre.

Det er de aller færreste nordmenn som velger å reise på ferie i Norge. Vi velger liksom utlandet på automatikk, og glemmer litt at vi lever i et land som er helt unikt når det kommer til både natur og kultur. Det å dra på hytta, spille kryssord og kabal spill, gå på tur og være ute med familien er viktige deler av den norske kulturen, men til tross for det er vi veldig satt når det kommer til det å dra på ferie.

Oppdag nye steder

På mange måter kan man si at nordmenn er vanedyr. Vi drar på hytta og er ute i naturen, men vi drar ikke på ferie i Norge og ser derfor ikke stort mer av den norske naturen enn det som omgir vår egen hytte og det er jo litt synd egentlig. For selv om vi elsker den norske naturen, så drar vi stort sett de samme stedene. Men både familien, kryssordet og kosen an bli med å bilen og utforske resten av Norge også.

Det å dra på bilferie i Norge er for eksempel en av de mest unike og vakre opplevelsene man kan få, og noe man ikke kommer til å glemme med det første. Man får lov til å oppleve nye steder hver dag, kan løse kryssord under dyna bak i bilen med en kopp kaffe om morgenen. Kanskje sov man ved havet den natten. Eller kanskje man sov på fjellet, eller ved foten av en isbre. Det er så mye vakkert å oppleve at det ikke er mulig å beskrive engang.

Når man kjører på ferie i bil er det virkelig bare fantasien som setter stopper for hva man har mulighet til å oppleve og det er på mange måter en av de mest unike måtene å oppleve nye steder i Norge på og virkelig bli kjent med landet vårt.