Spilleautomat i naturen

[ivcs]
Type: article
Parent page: Villmark
[/ivcs]

Vår vakre natur

Vi nordmenn er vident kjent for vår vakre natur. Med fjorder og fjell rundt hvert eneste hjørne, og endeløse skoger, så blir vi ofte døpt til verdens vakreste land. Det er en påstand de fleste nordmenn kan si seg enig i, og vi elsker å feriere rundt i vår egen natur. Enten det er en storstilt hyttetur eller bare en gåtur en kveld i marka, så elsker vi å bevege oss ute. Det er noe helt eget ved den friske lufta vi får i oss og hvordan det å bevege oss ute får oss til å være stolt av naturen vårt land besitter.

Spilleautomatene som har kommet inn i folkesjela

En annen aktivitet vi nordmenn elsker er det å spille på spilleautomater. Dette startet lenge før internettet, da de enarmede bandittene dominerte våre spillvaner. Den dagen internettet satte inn for fullt, så var derimot spillselskapene elleville etter oss nordmenn. De visste hvor mye vi elsket tanken på frihet. Denne gangen handlet det derimot ikke om naturens frihet, men finansiell frihet. På spilleautomatene loves vi milliongevinster, og det er dette vi nordmenn liker aller best. Vi spiller faktisk aller mest i verden i henhold til folketallet vårt. Spilleautomater rett og slett blitt en del av vår folkesjel over årene.

Natur og spilleautomat kombinert

Hva så har naturen og spilleautomater til felles? Det er rett og slett vårt favorittsted og vår favorittaktivitet. Hvorfor ikke kombinere de to? Kanskje tenker en at det vil være unaturlig å bruke teknologi som mobil og nettbrett i naturen, men hvem bryr seg egentlig? Kos deg rundt bålet med en nystekt pølse, god varme, stjerneklar himmel og ikke minst en spilleautomat. Du er garantert en god opplevelse som kun en nordmann virkelig vil kunne sette pris på. Kan du i det hele tatt tenke deg noe mer norsk enn natur og spilleautomat kombinert?